Canon haastaa katsomaan arkipäiväistä elämää uusin silmin yhteispohjoismaisessa kampanjassa!

Canon Nordic esittelee ”Redefine Ordinary” -kampanjan, joka toteutetaan Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä soveltuvin osin Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Useimmat arjen hetket voivat tuntua tavallisilta, mutta kun ne ovat kuvattu, muuttuvat ne joksikin aivan erityiseksi. Redefine Ordinary -kampanja haastaa nuoria arkipäivän kuvaajia inspiroitumaan sekä ottamaan seuraavan askeleen kohti ainutlaatuisia kuvia. Kampanjan ytimenä on video ja videotutoriaalit, jotka on tuotettu yhteistyössä tanskalaisten toimistojen, UncleGreyn ja Newlandin kanssa.

Ordinary.jpg

”Canonin peilittömät EOS-kamerat ovat kampanjan perusta. Kamerat tarjoavat käyttäjälleen pienen koon ja keveyden, mutta samalla manuaaliset asetukset ja perinteisten järjestelmänkameroiden ominaisuudet. Kampanjan tavoitteena on luoda innostusta kohdeyleisössä, joka on kiinnostunut kuvaamisesta ja joka haluaa viedä kuvaamisen uudelle tasolle”, kertoo Jenni Lindström, Canon Oy:n Customer & Trade Marketing Manager.

Kampanjavideot rakentuvat kohdeyleisön arjesta. 20 nuorta ja luovaa kuvaajaa dokumentoivat päivän elämässään uusin silmin käyttämällä Canon EOS M-sarjan kameroita. Filmin on ohjannut Jan Gleie ja tuottanut tuotantoyhtiö Newland. Videoiden sisältö on integroitu suoraan kuvaajien tuottamasta materiaalista, sillä tarinat ovat kaikkialla arkipäiväisessä elämässä.

Kampanjassa on myös neljä videotutoriaalia, jotka auttavat kehittämään omaa kuvaustekniikkaa. Tutoriaalit on toteutettu yhteistyössä kahden some-vaikuttajan - instagrammaaja ja valokuvaaja Kenneth Nguyenin ja instagrammaaja Nana Hagelin kanssa. Videoissa he jakavat käytännön neuvoja valaistuksesta, kuvakulmista, kuvien jakamisesta ja liikkeen vangitsemisesta hauskoilla ja luovilla tavoilla.

Suomesta Redefine Ordinary -kampanjaan osallistuu some-tähti Janne Naakka, jonka menestys alkoi vuonna 2009, kun hän perusti nykyään suurta suosiota nauttivan kuvapainotteisen naaG -blogin. Janne loistaa myös yhtenä Suomen YouTube-, sekä Instagram-kulttuurin kirkkaimpana tähtenä.

Lisätietoja: Canon Oy, Jenni Lindström, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , p. +358 40 574 0669

Liitteenä kuvia ja alla linkkejä aineistoihin. Kampanja jatkuu toukokuulle 2017 ja sen etenemistä ja sisältöjä voi seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #RedefineOrdinary

www.canon.fi/redefine-ordinary

https://www.youtube.com/watch?v=V2w5DzLOq-I

Seuraa meitä myös sosiaalisen median kanavissa

Facebook: https://www.facebook.com/canonsuomi/

Instagram:https://www.instagram.com/canonnordic/

Uutisia