Vuoden Luontokuva 2017 -kilpailuun Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden erikoissarja

Vuoden Luontokuva 2017 -kilpailun Sininen ja valkoinen -kilpailusarja on Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden erikoissarja, jonka voittajatyöstä lyödään 10 € ja 20 € hopeinen juhlaraha sekä kahden euron erikoisraha vuonna 2017.

Muista sarjoista poiketen kuvilla ei ole muuta ikärajaa kuin, että kuvan pitää olla Suomen itsenäisyyden aikana Suomessa kuvaajan itsensä ottama.  Kuvassa sallitaan myös yhdistely useammasta kuvasta. HDR- ja panorama-tekniikat ovat sallittuja. Tärkeintä on sinivalkoinen tunnelma, mikä voi koostua monesta muustakin seikasta kuin väreistä!

Osallistumalla sarjaan annat suostumuksesi, että voittajatyöstä lyödään em. rahat ja varataan oikeudet niihin. Tämän sarjan tuomariston asiantuntijajäsenenä on Suomen Rahapaja Oy:n edustaja. Huomioi, että tänä päivänä juhlarahan painamiseen on lukuisia tekniikoita, joten älä anna ”kolikon rajata luovuuttasi”. Tärkeintä on kuvan luoma tunne.

Kilpailukuvien latausaika ja kilpailun viralliset säännöt julkaistaan syksyllä vuodenluontokuva.fi sivuilla, mutta muutoin jatketaan tutuilla kahdeksalla sarjalla entisin, mahdollisesti tarkennetuin säännöin.

Uutisia